Zonguldak Cami Açılışı / Jofn9e5bq2qnpm / 29 nisan 2007 pazar 16:12.

Zonguldak Cami Açılışı / Jofn9e5bq2qnpm / 29 nisan 2007 pazar 16:12.. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Zonguldak merkez cami 41.452244 enlem ve 31.790627 boylamda yer almaktadır. Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: 29 nisan 2007 pazar 16:12. Zonguldak ulucami müezzini durmuş civelek ve çaydamar cami müezzini niyazi arat tarafından okunan çifte ezanın ardından zonguldak müftüsü refik bulut tarafından dualar edildi.

Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Erdoğan'ın ziyareti konusunda henüz bir açıklama yapılmazken başka bir güne ertelenmesi söz konusu. Terakki mahallesi'nde yapımı 1,5 yıldır devam eden ve ismi cumhurbaşkanı erdoğan tarafından duyurulan cami, yaklaşık 22 bin metrekarelik alanın 2 bin 535 metrekaresi üzerine inşa edildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, açılış töreni nedeniyle zonguldak'a geldi. Cami açılışı ile ilgili tüm haberleri ve son dakika cami açılışı haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Vnfr85fqgp217m
Vnfr85fqgp217m from haberbank.xyz
Ak parti zonguldak milletvekili özcan ulupınar da, aynı zamanda benim köyüm olan burasına iki yıl evvel başlanan cami inşaatı kasasız belasız bitirilerek hizmete açılması bizleri gerçekten çok mutlu etmiştir. Çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın yapımı tamamlandı. Tarım ve hayvancılık ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için çok çok önemli. Bu caminin yapımından bu güne kadar emeği geçenlerden allah razı olsun. Zonguldak ulucami müezzini durmuş civelek ve çaydamar cami müezzini niyazi arat tarafından okunan çifte ezanın ardından zonguldak müftüsü refik bulut tarafından dualar edildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, açılış töreni nedeniyle zonguldak'a geldi. Cuma gününün gelmesiyle birlikte cumhurbaşkanı erdoğan'ın müjdesi de araştırma konusu oldu. Ak parti zonguldak milletvekili ahmet çolakoğlu konuşmasında;

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, açılış töreni nedeniyle zonguldak'a geldi.

| samsun haber | samsun son dakika | samsun'dan haber. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik zonguldak 03.11.2018, 21:19. Zonguldak bülent ecevit üniversitesi tıp fakültesi yerleşkesinde 1 yıldır yapım çalışmaları devam eden cami inşaatı sona erdi. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak.i̇ş adamı. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Zonguldak'ta cami açılışında konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, 'müjde' açıklamasını burada yapmadı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kentte yapımı devam eden projeleri de incelemesi bekleniyor. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Ak parti zonguldak milletvekili ahmet çolakoğlu konuşmasında; İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapımına 2012 yılında başlanan ortacı köyü camisi'nin 500.

Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Zonguldak uzun mehmet camii açılışında kanuni sondaj gemisi ile videokonferans yöntemi ile bağlantı kuruacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, açılış töreni nedeniyle zonguldak'a geldi. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. 29 nisan 2007 pazar 16:12.

Erdogan In Acilisini Yapacagi Uzunmehmet Camii Nde Sona Gelindi Kdz Eregli Demokrat Medya
Erdogan In Acilisini Yapacagi Uzunmehmet Camii Nde Sona Gelindi Kdz Eregli Demokrat Medya from www.ereglidemokratmedya.com
Tavan kısmı ise ahşaptan yapılmıştır. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak.i̇ş adamı. Terakki mahallesi'nde yapımı 1,5 yıldır devam eden ve ismi cumhurbaşkanı erdoğan tarafından duyurulan cami, yaklaşık 22 bin metrekarelik alanın 2 bin 535 metrekaresi üzerine inşa edildi. Artık zonguldak müjdelerin merkezi olacak. uzun mehmet camisi. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı. Çamlıca tepesi'ne yapılan cami için 290 milyon 601 bin 510 dolar harcanmış. Ak parti zonguldak milletvekili ahmet çolakoğlu konuşmasında; Millet camii ile ulus'ta ibadete açılan cami de abide yerlerdir.

Taksim cami de medeniyetimizin mührü olarak şehrimize hizmet verecektir. erdoğan, zonguldak'in müjdelerin merkezi olduğunu savunarak hedefin ereğli'de bir cami yapmak olduğunu belirterek sözlerini şöyle bitirdi

Cuma gününün gelmesiyle birlikte cumhurbaşkanı erdoğan'ın müjdesi de araştırma konusu oldu. Zonguldak uzun mehmet camii açılışında kanuni sondaj gemisi ile videokonferans yöntemi ile bağlantı kuruacağını açıkladı. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapımına 2012 yılında başlanan ortacı köyü camisi'nin 500. İl müftüsü mursel öztürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapımına 2012 yılında başlanan ortacı köyü camisi'nin 500. Cami iki katlı olup taş ve tuğladan inşa edilmiştir. Zonguldak ulucami müezzini durmuş civelek ve çaydamar cami müezzini niyazi arat tarafından okunan çifte ezanın ardından zonguldak müftüsü refik bulut tarafından dualar edildi. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Tavan kısmı ise ahşaptan yapılmıştır. Erdoğan, zonguldak'ın müjde merkezi haline geldiğini ifade ederek karadeniz ereğli'de de bir müjde olabileceğini söyledi. Tarım ve hayvancılık ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için çok çok önemli. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek. Yemek ikramı ile son buldu. Yüzyılın sonlarında kurulmuş bir yerleşim alanıdır.

Yemek ikramı ile son buldu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, inşaatı 1,5 yılda tamamlanan 6 bin kişilik kapasitesiyle kentin en büyük camisi uzun mehmet camii'nin açılışı için helikopterle kente geldi. Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Zonguldak merkez cami haritası zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Zonguldak'ın çaycuma ilçesinde cami ve lojmanın açılışı yapıldı.çaycuma ilçesinin karamusalar köyü aydınlar mahallesi'nde yaklaşık iki, üç sene önce yapımına başlanılan 400 kişilik zonguldak 03.11.2018, 21:19.

Gsyzbdlvkustim
Gsyzbdlvkustim from www.zhaber.com.tr
Seçim, tayyip erdoğan, müjde, akp, cami açılışı, zonguldak. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Bu cami zonguldak ilimizin en büyük camilerden biridir. Erdoğan'ın ziyareti konusunda henüz bir açıklama yapılmazken başka bir güne ertelenmesi söz konusu. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kentte yapımı devam eden projeleri de incelemesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın zonguldak'a geleceği tarih netleşti. Bu caminin yapımından bu güne kadar emeği geçenlerden allah razı olsun. Cuma namazıyla birlikte ibadete açılan caminin resmi açılış töreni ise 9 ocak 2015'te yapılacak.i̇ş adamı.

Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu:

Son dakika!cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta duyurdu: Cuma gününün gelmesiyle birlikte cumhurbaşkanı erdoğan'ın müjdesi de araştırma konusu oldu. Bu bakımdan yörede tarihi bir cami yapılmamıştır. Millet camii ile ulus'ta ibadete açılan cami de abide yerlerdir. Çaycuma'da cami açılışının kurdelesini kaymakam ve belediye başkanı kesti. Zonguldak uzun mehmet camii açılışında kanuni sondaj gemisi ile videokonferans yöntemi ile bağlantı kuruacağını açıkladı. Akabinde açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesilerek, yeni cami de namaz kılındı. Bu caminin yapımından bu güne kadar emeği geçenlerden allah razı olsun. Zonguldak karamusalar köyü aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Zonguldak ulucami müezzini durmuş civelek ve çaydamar cami müezzini niyazi arat tarafından okunan çifte ezanın ardından zonguldak müftüsü refik bulut tarafından dualar edildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın 8 mayıs tarihinde açılışı yapmayı planladığı uzun mehmet cami açılışının ertelendiği öğrenildi. Zonguldak'ta cami açılışında video konferans ile müjde haberi. Erdoğan, 4 haziran cuma günü uzun mehmet camisi'nin açılışı için kente gelecek.

Uzunmehmet cami'nin açılışı için 8 mayıs'ta zonguldak'a geleceği açıklanan cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti, tam kapanma tarihlerine denk geldi zonguldak. Zonguldak bülent ecevit üniversitesi tıp fakültesi yerleşkesinde 1 yıldır yapım çalışmaları devam eden cami inşaatı sona erdi.

Posting Komentar

0 Komentar